Voor installateurs en integrators

Stafco deelt zijn kennis over energieoplossingen met installateurs en integrators die er hun aanbod of product mee willen verrijken.

Advies voor installateurs

95 % van alle installateurs die energie capteren voor hun klanten en bij Stafco komen aankloppen, werken met zonnepanelen. Een vlug evoluerende markt die nog altijd groeit. Ook is er een handvol installateurs die bezig zijn met geothermie, warmtepompen of wind-waterkracht (turbines).

Advies over energie-omzetting en energie-opslag
Voor welk captatiemiddel je ook kiest: wil je die energie opslaan, omzetten naar bruikbare netstroom en wil je die energie eventueel ook bewaren of zelfs weer verkopen, dan zul je een omzetter en een batterij nodig hebben. Hier helpen en adviseren we installateurs om een klant een totaaloplossing voor hun energienoden te bieden. De configuratie van een netwerkomvormer en de keuze van de batterijen is immers specialistenwerk waar de installateur zich niet altijd in kan verdiepen.

Kortom: als ze dat willen, helpen we installateurs om hun klanten een UPS (uninterrupted power supply) te bieden met aandacht voor alle kritische processen die daarbij komen kijken.

Productontwikkeling voor integrators

Ben je fabrikant of producent van een product dat een eigen stroomvoorziening nodig heeft? Dan kun je aankloppen bij Stafco om een oplossing uit te werken. We leveren onze oplossingen aan industriële klanten die het dan 'white label' of onder de noemer 'Stafco inside' integreren.

Kortom: heb je
uninterrupted power supply nodig die volledig op zichzelf staat voor een van je producten of innovaties, dan denkt Stafco graag met je mee.

Zelfstandige stroomvoorziening voor chalets, voertuigen of laadpalen

Stafco werkte al zelfstandige oplossingen uit voor chaletbouwers of vakantiedorpen waarbij de verhuurunits hun eigen stroomvoorziening moeten hebben, ongeacht hun ligging ver van het stroomnet.

Stafco heeft ook een geschiedenis in de sector van yachting en mobilhomes: ook voor voertuigbouwers (of machinebouwers) die op zoek zijn naar altijd beschikbare aandrijving voor hun toestel hebben we beslist een oplossing in petto.

Sterk in opmars is de sector van de laadpalen. Ook die kun je onafhankelijk van het stroomnet laten laden. Leveranciers die zich geroepen voelen om die piste te onderzoeken, kunnen altijd contact opnemen met Stafco.

Onze sterktes

Exclusieve distributeur voor België

Het toonaangevende merk Studer kent geen geheimen voor Stafco. Bovendien zijn we exclusieve verdeler en houder van hun certificaten.

State of the art technology

We gaan altijd op zoek naar de groenste, duurzaamste en recycleerbaarste oplossingen op de markt en volgen alle trends op de voet.

 

Gekwalificeerd personeel

Zaakvoerder Sam De Prins en zijn werknemers kunnen prat gaan op een wereldwijd unieke kennis en expertise in de installatie van stroomoplossingen.

Eigen klantendienst

Wie kiest voor een stroomoplossing van Stafco, kan rekenen op een vlugge service na de installatie en aanpassingen of verbeteringen waar nodig.

Stafco

Industriezone Hoogveld
Vriesenrot 5,
9200 Dendermonde

BE 0462.927.550

Contactgegevens