Project 3

Plug and play bouwpakket voor vakantiewoning

Hier kregen we de vraag een bouwpakket samen te stellen, dat de klant na ontvangst in Spanje, zelf kon monteren zonder fouten te maken.

De stroomvraag betrof een B&B wasmachine, verlichting, koeling en de standaard verbruikers. 

Onze werkwijze

We kregen van de klant de afmetingen van de woning en een plan waar wat kon geplaatst worden. Daarmee werd een kabelboom gemaakt waar alles voorzien werd met stekkers, zodat geen speciaal gereedschap nodig was en er qua aansluitingen geen fouten gemaakt konden worden.

Het volledige systeem werd in Dendermonde gemonteerd, geprogrammeerd en getest.

Eens dit gedaan, demonteerden we het volledige systeem, en namen we foto's van alle handelingen die nodig waren om het tot de zending om te vormen. Ook alle gebruikte gereedschap werd gefotografeerd. Door het wisselen van de volgorde van de foto's, wist de klant perfect welk gereedschap hij nodighad, en hoe alles gemonteerd moest worden.

Finaal werd de internet verbinding gemaakt en kwam het systeem online.

Het resultaat

Deze installatie draait een wasmachine per dag wanneer de B&B bezoekers heeft. De LPG generator draait enkel in de winter.

De eigenaar heeft online zicht op aanwezigheid van klanten door de monitoring.

Eventuele meldingen worden automatisch per email verstuurd. Zo werd de eigenaar gewaarschuwd dat er 48h geen solarlading gebeurde en bleek bij een storm de solar beschadigd.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie, advies of een prijsraming?

Stafco

Industriezone Hoogveld
Vriesenrot 5,
9200 Dendermonde

BE 0462.927.550

Contactgegevens