De specialist in energie autarkie

Stafco ontwikkelt zelfstandige stroomoplossingen voor bedrijven, integrators en installateurs

Energetische autarkie

Onze energieoplossingen

Iedereen die een zelfvoorzienende stroomoplossing wil uitbouwen voor zijn woning, bedrijf, product of project, kan een beroep doen op de expertise van Stafco.

Uitgelicht product

Next 3, de toekomst van zelfconsumptie

De Next 3 van Studer is een volledig interactieve netomvormer met een slimme stroomverdeler. Het toestel is compatibel met vrijwel alle 48V-accutechnologie├źn. De ge├»ntegreerde interface staat garant voor een een plug and play-oplossing met communicerende lithiumaccu's. Met de Smart Boost2-functie past de Next 3 zich aan aan de limieten van de bron met de batterijen door middel van fasebalancering of peakshaving.

Maximaal drie units kunnen parallel draaien en gecentraliseerd beheerd worden.

Unieke kennis op mondiaal vlak

Wie zijn we?

Sam De Prins heeft een ingenieursmaster in productontwikkeling, is houder van het Quality Service Partner-certificaat van Studer en is ook Premium Partner. Hij verdiept zich al meer dan 25 jaar in zelfvoorzienende stroomsystemen en wordt vandaag in zijn vakgebied als een wereldautoriteit beschouwd.

Stafco levert duurzame oplossingen op het vlak van stroomvoorziening door systemen in te zetten die werken en blijven werken. We installeren niet alleen onze totaaloplossingen volgens de regels van de kunst, maar bieden ook een klantendienst om in je stroomvraag te blijven voorzien.

Stafco

Industriezone Hoogveld
Vriesenrot 5,
9200 Dendermonde

BE 0462.927.550

Contactgegevens