Energieoplossingen voor bedrijven & particulieren

Stafco lost energievraagstukken op voor bedrijven die meer energie-autonomie willen en helpt particulieren bij de aankoop van de benodigde toestellen voor hun eigen energievoorziening.

Voor bedrijven

Voor bedrijven leveren we geen alleenstaande devices, batterijen of stroomkits, omdat het energievraagstuk daar vaak complexer is. Hoe je stroom capteert, omvormt, opvangt en weer verdeelt, vergt heel specifieke kennis als je het volgens de regels van de kunst wilt doen.

Voor bedrijven werken we oplossingen op maat uit na plaatsbezoek en overleg. Heb je een bedrijf dat met een energievraagstuk worstelt? Neem contact met ons op.

Voor particulieren

  • on- en off-grid stroomsystemen van 1 tot 63 kW continu vermogen voor huis, chalet of andere locaties
  • batterijen voor elektrische opslag op basis van nikkelijzer, aquion-opslag, lood in al zijn varianten of lithium

  • stroomkits op maat die een perfecte oplossing zijn voor je energievraagstuk, die je zelf kunt plaatsen of het door een installateur laten doen.

Onze sterktes

Exclusieve distributeur voor België

Het toonaangevende merk Studer kent geen geheimen voor Stafco. Bovendien zijn we exclusieve verdeler en houder van hun certificaten.

State of the art technology

We gaan altijd op zoek naar de groenste, duurzaamste en recycleerbaarste oplossingen op de markt en volgen alle trends op de voet.

 

Gekwalificeerd personeel

Zaakvoerder Sam De Prins en zijn werknemers kunnen prat gaan op een wereldwijd unieke kennis en expertise in de installatie van stroomoplossingen.

Eigen klantendienst

Wie kiest voor een stroomoplossing van Stafco, kan rekenen op een vlugge service na de installatie en aanpassingen of verbeteringen waar nodig.

Stafco

Industriezone Hoogveld
Vriesenrot 5,
9200 Dendermonde

BE 0462.927.550

Contactgegevens