Nieuws

1-09-2021 We ontvingen de wereldwijde primeur van de commerciële versie van de NX3 nieuwe grid-interactieve 16kW inverter van Studer!
Deze demonstreren we vanaf nu tijdens workshops voor onze installateurs en klanten. Bekijk de specificaties van dit toestel hier

28-6-2021 We zijn zeer vereerd te zijn geselecteerd voor de jaarlijkse keynote van Studer. Bekijk deze voorstelling hier: Annual keynote 2021

25-5-2021 Eindelijk is het zover! Twee maanden voor deze op de markt komt, hangt de fonkelnieuwe NEXT-3 in onze demonstratieruimte! Op dit moment worden de nodige aanpassingen gedaan om het volledige bedrijf op dit toestel te laten lopen. Ontdek de eigenschappen van dit toestel binnenkort op de site, of maak een afspraak voor een demonstratie terplekke.

8-10-2020 Stafco werd door Studer-Innotec uit vele wereldwijde medewerkers verkozen tot bètatester voor de nieuwe NX3 omvormer!
Deze zal dus bij ons getest en gedemonstreerd worden voor deze officieel op de markt is. Deze wordt in december bij ons verwacht.

1-9-2020 Momenteel verbouwen wij de inkom van de zaak. Er werd beslist de winkel te sluiten en enkel op afspraak te gaan werken. We bouwen een lesruimte en een demonstratieplek, waar we in 2021 het nieuwe NX gamma van Studer-innotec zullen kunnen presenteren!

1-6-2020 Na 8 jaar ontwerpwerk werd de nieuwe NX reeks hybride inverters voorgesteld.
Het betreft de NX3, een 15kW driefasig toestel met solar en transfert als mogelijke interne optie. Een Flex in/out aansluiting activeert externe bronnen of afnames.
Peakshaving, load balancing, open source OS… De mogelijkheden zijn eindeloos!